Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

Αρθρα απο το blog

 • απώλεια των μαλλιών

  Μεταμόσχευση μαλλιών σε νεαρούς ασθενείς

  Δημοσιεύτηκε στις στην κατηγορία:

  Για τα άτομα νεαρής ηλικίας, η απώλεια των μαλλιών έχει πολύ έντονο αντίκτυπο στην ψυχολογία και η ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Ανεξαρτήτως όμως της έντονης επιθυμίας για μία οριστική λύση στο πρόβλημα, οι ασθενείς κάτω των 25 ετών θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις προκειμένου να θεωρηθούν κατάλληλοι υποψήφιοι για... Read more »

 • araiosi sta mallia 125x125 - Η αραίωση στα μαλλιά… σας “ρίχνει” ψυχολογικά;

  Η αραίωση στα μαλλιά… σας “ρίχνει” ψυχολογικά;

  Δημοσιεύτηκε στις στην κατηγορία:

  Η τριχόπτωση και η αραίωση των μαλλιών είναι ένα ιατρικό ζήτημα με σημαντικό ψυχολογικό αντίκτυπο σε πολλούς ανθρώπους. Η αρνητική ψυχολογία μπορεί να είναι πιο εμφανής στις γυναίκες, ωστόσο είναι σοβαρή και στους άνδρες, καθώς μπορεί να τους κάνει αγχωτικούς και να τους οδηγήσει σε απομόνωση ή, σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις, σε κατάθλιψη.

 • Scar-free Hair Transplant

  Εγγυημένη μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς την παραμικρή ουλή!

  Δημοσιεύτηκε στις στην κατηγορία:

  Μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών βελτιώνει σημαντικά την αισθητική εικόνα και την αυτοπεποίθηση ενός ατόμου. Όμως, με ποια κριτήρια επιλέγει κάποιος την τεχνική μεταμόσχευσης των μαλλιών του;

 • hair transplant

  Τι πρέπει να προσέξετε μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

  Δημοσιεύτηκε στις στην κατηγορία:

  Μπορεί η μεταμόσχευση μαλλιών να είναι μια σημαντική απόφαση για εσάς που την κάνετε, όμως είναι μια διαδικασία που την επιλέγουν όλο και περισσότερα άτομα. Ειδικά, η μέθοδος FUE είναι η πιο δημοφιλής από όλες τις άλλες, καθώς είναι ελάχιστα επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς επιπλοκές.

 • FUT ή FUE

  FUT ή FUE; Ποια μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών να επιλέξω;

  Δημοσιεύτηκε στις στην κατηγορία:

  Μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις, που πρέπει να πάρει κάποιος, που θέλει να κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, είναι ποια μέθοδο να επιλέξει. Ερευνώντας τις μεθόδους που εφαρμόζονται συνήθως σε όλο τον κόσμο, συναντά δύο ως τις πλέον προτεινόμενες: την FUT (Follicular Unit Transplantation, γνωστή και ως Strip) και την FUE (Follicular Unit Extraction).