Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

←Επιστροφη στην αρχικη

Unshaven FUE: Μεταμοσχευση μαλλιων χωρις ξυρισμα

Με την τεχνική U-FUE (ή αλλιώς Unshaven FUE), η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρησιμοποιηθεί ξυριστική μηχανή.

Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξύρισμα

Η μέθοδος FUE, που αποτελεί την πιο τελευταία εξέλιξη στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, δίνει λύση σε έναν ακόμα ανασταλτικό παράγοντα που προβληματίζει όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν τη χαμένη εικόνα τους.

Η ανάγκη ξυρίσματος της δότριας περιοχής για τη λήψη των τριχοθυλακίων, αλλά και της λήπτριας για την μετεμφύτευσή τους, αποτελεί συχνά ένα εμπόδιο για όσους θέλουν να προβούν σε μεταμόσχευση μαλλιών, χωρίς όμως αυτό να γίνει αντιληπτό από τον κοινωνικό τους περίγυρο. Ακόμα, υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται με την ιδέα ότι θα χρειαστεί να αποχωριστούν έστω και προσωρινά τα μακριά μαλλιά τους. Η ανάγκη ξυρίσματος τους κάνει να αισθάνονται άβολα και αμήχανα. Αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άντρες που συχνά υιοθετούν ένα πιο μακρύ λουκ.

Η μέθοδος FUE, που ούτως ή άλλως διακρίνεται για τον ελάχιστα επεμβατικό χαρακτήρα της καθώς πραγματοποιείται με την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων, ήρθε να δώσει την απάντηση και στην ανάγκη αυτή. Με την τεχνική U-FUE (ή αλλιώς Unshaven FUE), η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να χρησιμοποιηθεί ξυριστική μηχανή ούτε κατά τη λήψη των τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή, ούτε κατά την εμφύτευσή τους στις αραιωμένες περιοχές.

book a transplantation appointment stripe el - Unshaven FUE: Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς ξύρισμα

Τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται αφού οι τρίχες ψαλιδιστούν λίγο (σε αρκετές περιπτώσεις δεν χρειάζεται ούτε αυτό το βήμα), και μεταφέρονται στις πάσχουσες περιοχές όπου τοποθετούνται ανάμεσα στις υπόλοιπες μακριές τρίχες. Καθότι τα τριχοθυλάκια λαμβάνονται από διάφορα σημεία της δότριας περιοχής, τα σημεία του ψαλιδίσματος (τριμάρισμα) δεν είναι ορατά, καθώς κατ’ αρχάς είναι υπερβολικά μικρά και κατά δεύτερον καλύπτονται από το μήκος των γειτονικών τριχών.

Με την τεχνική U-FUE, παρέχονται όλα τα πλεονεκτήματα της μεθόδου FUE, συν η διατήρηση της αρχικής κόμμωσης αναλλοίωτης. Με τον τρόπο αυτό, η διαδικασία της μεταμόσχευσης περνάει απαρατήρητη από τον κοινωνικό περίγυρο και δεν διαταράσσει την εικόνα, την εμφάνιση και την ψυχολογία του ατόμου το διάστημα λίγων ημερών μετά τη μεταμόσχευση.

Διαβάστε επίσης: