Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

←Επιστροφη στην αρχικη

Η σημασια της τριχοσκοπησης στη μεταμοσχευση μαλλιων με τριχοσκοπικα ελεγχομενη FUE

Σε περίπτωση που η μεταμόσχευση μαλλιών κριθεί ως η πιο κατάλληλη θεραπεία, η τριχοσκόπηση μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στον σχεδιασμό της συνεδρίας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ένα φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

icon check up - Η σημασία της τριχοσκόπησης στη μεταμόσχευση μαλλιών με τριχοσκοπικά ελεγχόμενη FUE

Ενημερωθείτε άμεσα και εύκολα

Μάθετε τον αριθμό των τριχοθυλακίων που χρειάζεστε και το κόστος με ένα απλό τρόπο. Στείλτε κάποιες φωτογραφίες ή προγραμματίστε ραντεβού ενημέρωσης.

Αθήνα 210 72 42 600 και Μαρούσι 210 61 00 900
Για αποστολή φωτογραφιών, Ε-mail: infoiqhair@gmail.com

Σε πρώτη φάση, η τριχοσκόπηση χρησιμοποιείται για την καταγραφή του αριθμού των υπαρχόντων τριχοθυλακίων, του αριθμού των τριχών για κάθε τριχοθυλάκιο, του πάχους των τριχών, του μεγέθους των τριχοθυλακίων και της απόστασης ανάμεσα στα τριχοθυλάκια. Η καταγραφή γίνεται με τη μέγιστη ακρίβεια, αφού οι εικόνες επεξεργάζονται με επιστημονικό, ειδικό λογισμικό πρόγραμμα που δίνει τις μετρήσεις τελείως αυτοματοποιημένα.

τριχοσκόπηση

Σε δεύτερη φάση, όταν έρχεται η ώρα για τον σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου πλάνου μεταμόσχευσης, η τριχοσκόπηση με την υποστήριξη της ηλεκτρονικής μελέτης συμβάλλει σημαντικά καθώς:

  • μελετάει λεπτομερώς τα χαρακτηριστικά του τριχωτού της κεφαλής στην δότρια και τη λήπτρια περιοχή αντίστοιχα
  • καταγράφει τις καμπυλότητες της κεφαλής
  • εκτιμάει με ακρίβεια το μέγεθος της επιφάνειας της δότριας περιοχής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί
  • προσδιορίζει τις ανάγκες κάλυψης της λήπτριας περιοχής
  • υπολογίζει πόσες μονάδες ή ομάδες τριχοθυλακίων μπορούν να μεταμοσχευθούν
  • σχεδιάζει την ιδανική κατανομή των τριχοθυλακίων στη λήπτρια περιοχή ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα

Σε τρίτη φάση, όταν έχει ολοκληρωθεί πια η μεταμόσχευση μαλλιών, η τριχοσκόπηση συμβάλλει σημαντικά στην αξιολόγηση της επιτυχίας της. Χάρη στην ηλεκτρονική επεξεργασία των ευρημάτων, προσφέρεται η δυνατότητα λεπτομερούς εξέτασης και ανίχνευσης των αλλαγών στις θεραπευμένες περιοχές, οι οποίες παρουσιάζονται με στατιστικές μετρήσεις και συγκριτικές εικόνες του «πριν και μετά». Παρέχεται επίσης η δυνατότητα επαναμέτρησης του αριθμού και της πυκνότητας των τριχών και των τριχοθυλακίων στη λήπτρια περιοχή, επιτρέποντας έτσι να παρακολουθείται η πιθανή εξέλιξη της τριχόπτωσης.

fotis9Όλες οι αλλαγές καταχωρούνται ψηφιακά στον ιατρικό φάκελο του ασθενούς, ενώ οι συγκριτικές εικόνες και αναλύσεις εκτυπώνονται και για το προσωπικό αρχείο του.