Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Ειπαν & εγραψαν για εμας

Δημοσιότητα

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

←Επιστροφη στην αρχικη

Μεταμοσχευση μαλλιων – Γιατι να μας επιλεξετε

Πολυετής εμπειρία & εξειδίκευση

Στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology εργάζεται η πιο πεπειραμένη και εξειδικευμένη ομάδα στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών στην Ελλάδα. Διαθέτουμε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και μετράμε περισσότερες από 15.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών μέχρι σήμερα. Εφαρμόζουμε αποκλειστικά και μόνο την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE, χρησιμοποιούμε εξατομικευμένα μικροσκοπικά εργαλεία ώστε να μην τραυματίζουμε τη δότρια περιοχή και να μην προκαλούμε ουλές ή σημάδια, και βασιζόμαστε στην τριχοσκόπηση τόσο για τον άριστο σχεδιασμό όσο και για τον έλεγχο του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης μαλλιών.

Αναγνωρίζουμε ότι τα τριχοθυλάκιά σας είναι η περιουσία σας σε ό,τι αφορά τη μελλοντική εικόνα των μαλλιών σας και τα προστατεύουμε με κάθε τρόπο. Σχεδιάζουμε κάθε μεταμόσχευση μαλλιών αξιοποιώντας τη δότρια περιοχή στο βαθμό που χρειάζεται ώστε να επιτύχουμε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε το κάθε τριχοθυλάκιο που προσφέρεται για μεταμόσχευση, και το προστατεύουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας γνωρίζοντας και τηρώντας τους κανόνες που είναι καθοριστικοί για την επιβίωσή του: τη σωστή ταχύτητα κατά την εξαγωγή και την εμφύτευσή του, τη διατήρησή του στις κατάλληλες συνθήκες (θερμοκρασία, υγρασία, κ.α.) μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής του, την ενδυνάμωσή του με τη σύγχρονη θεραπεία εμπλουτισμένου πλάσματος PRP, κ.α.

Σύγχρονα ιατρεία

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε σύγχρονα ιατρεία που είναι στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και λειτουργούν βάσει διεθνών προτύπων ποιότητας. Τα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology έχουν λάβει πιστοποίηση ότι εφαρμόζουν το Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα κατά το Πρότυπο ISO 9001:2008 [TUV Austria Hellas] στον τομέα των Ιατρικών Υπηρεσιών Δερματολογίας. Επιπλέον, το 2017, βραβεύτηκαν για τις Καινοτόμες Υπηρεσίες τους με το HealthCare Award”. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και φροντίδα.

Απεριόριστος αριθμός μοσχευμάτων (grafts)

Στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε απεριόριστο αριθμό μοσχευμάτων ανά περιοχή, με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε περιστατικού. Ο ακριβής αριθμός των grafts καθορίζεται και κοστολογείται κατόπιν λεπτομερούς τριχοσκοπικής μελέτης και αναλυτικής συζήτησης για τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Η ομάδα μας έχει την εμπειρία και τη γνώση ώστε να σας καθοδηγήσει σε ό,τι αφορά τον σωστό σχεδιασμό τόσο της πρόσθιας μετωπιαίας γραμμής (front hairline), όσο και ολόκληρης της μεταμόσχευσης μαλλιών. Βασικοί γνώμονες είναι οι επιθυμίες σας, καθώς και το να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα τόσο σήμερα, όσο και σε βάθος χρόνου.  

Αποτελέσματα

Αισθανόμαστε περήφανοι που αποκαθιστούμε την πολύτιμη αυτό-εικόνα σε όσους μας εμπιστεύονται. Πάντα λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και είμαστε άριστα εκπαιδευμένοι ώστε να εγγυόμαστε και να προσφέρουμε 100% φυσικό αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματά μας μιλάνε από μόνα τους. Έχουμε εκατοντάδες ευχαριστημένους ανθρώπους στους οποίους έχουμε δώσει πίσω όχι μόνο τα μαλλιά τους, αλλά και όσα έχασαν μαζί τους, με πρώτη και σπουδαιότερη την αυτοπεποίθησή τους.

Εγγύηση

Σε όλες τις μεταμοσχεύσεις FUE δίνεται εγγύηση για τον αριθμό των εκφυόμενων τριχοθυλακίων «Guarantee per follicle». Πριν αλλά και μετά από 12 μήνες διενεργείται τριχοσκόπηση στη δότρια και στη λήπτρια περιοχή, κατά την οποία μετρούνται ακριβώς τα τριχοθυλάκια που μεταφέρθηκαν. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποια τριχοθυλάκια δεν επαναφύτρωσαν (πέραν μιας μικρής φυσικής αποδεκτής απόκλισης της τάξης του 5%), πραγματοποιείται συμπληρωματική FUE χωρίς χρέωση. 

Ιατρική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

Έχουμε εισάγει το Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/e-Hair.Health ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε και να παρέχουμε ιατρική υποστήριξη για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής. Πρόκειται για έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό φάκελο στον οποίο καταχωρούνται τα αποτελέσματα των τριχοσκοπήσεων, των αιματολογικών εξετάσεων και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των μαλλιών σας. Βάσει των στοιχείων αυτών, που συστήνεται να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχεται εξατομικευμένη αγωγή για την κάλυψη του οργανισμού σε σημαντικά για την υγεία των μαλλιών συστατικά. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται εφ’ όρου ζωής, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.