Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Ειπαν & εγραψαν για εμας

Δημοσιότητα

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

←Επιστροφη στην αρχικη

Τριχοπτωση – Γιατι να μας επιλεξετε

Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενη Θεραπεία Τριχόπτωσης

Στα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology, η τριχόπτωση αντιμετωπίζεται εμπεριστατωμένα, με εξελιγμένα διαγνωστικά εργαλεία και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους. Βασιζόμαστε στην εξέταση της τριχοσκόπησης, που αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μέθοδο για τη διάγνωση των παθήσεων του τριχωτού της κεφαλής. Καταγράφουμε την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής ανά τετραγωνικό εκατοστό, συλλέγοντας σημαντικές πληροφορίες, όπως τον αριθμό, τη διάμετρο και την απόσταση μεταξύ των τριχοθυλακίων, τον αριθμό των τριχών ανά τριχοθυλάκιο, και άλλα στοιχεία. Εν συνεχεία, χρησιμοποιούμε ένα σύγχρονο και επικυρωμένο IQ software για τη λεπτομερή ανάλυση των ευρημάτων. Βάσει της ανάλυσης αυτής, δημιουργούμε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας για κάθε ασθενή και ελέγχουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την αποτελεσματικότητά του με νέες τριχοσκοπήσεις, έτσι ώστε να το προσαρμόζουμε όπου κρίνεται απαραίτητο για να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Συνδυασμός Εξελιγμένων Θεραπειών

Προσφέρουμε τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες για όλα τα είδη τριχόπτωσης (ανδρογενετική, γυροειδής, διάχυτη, τραυματική, νοσογενής, κ.α.). Γνωρίζουμε ότι με τη συνεργική δράση διαφορετικών θεραπειών μπορούμε να επιτύχουμε καλύτερα αποτελέσματα στην παύση της τριχόπτωσης, την ενδυνάμωση των υπαρχόντων τριχοθυλακίων και τη διέγερση της τριχοφυΐας στο τριχωτό της κεφαλής. Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ – Intensive Quality Dermatology διαθέτουμε το πλέον εξελιγμένο σύστημα αυτόλογης μεσοθεραπείας εμπλουτισμένου πλάσματος Magellan® TruPRP, το μοναδικό που φέρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού FDA. Εφαρμόζουμε επίσης φωτοθεραπεία με σύγχρονα Laser χαμηλής έντασης (LLLT) που έχουν αναγνωρισμένη τριχογενετική δράση, καθώς και Carboxytherapy για ενίσχυση της οξυγόνωσης και της μικροκυκλοφορίας στο τριχωτό της κεφαλής. Συνδυαστικά εφαρμόζουμε τοπικές θεραπείες βασισμένες σε φαρμακευτικά σκευάσματα, ενώ στις περιπτώσεις εγκατεστημένης αραίωσης προσφέρεται η δυνατότητα της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο της Τριχοσκοπικά Ελεγχόμενης IQFUE. Επιπλέον, προσφέρουμε τη μέθοδο Scalp Micropigmentation, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε χρωματικές τριχοκουκίδες στις αραιωμένες περιοχές έτσι ώστε να προσφέρουμε την οπτική αίσθηση της πυκνότητας του τριχωτού της κεφαλής.

 

Σύγχρονα Ιατρεία

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε σύγχρονα ιατρεία που είναι στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και λειτουργούν βάσει διεθνών προτύπων ποιότητας. Τα Δερματολογικά Ιατρεία IQ – Intensive Quality Dermatology έχουν λάβει πιστοποίηση ότι εφαρμόζουν το Σύστημα Διαχείρισης για την Ποιότητα κατά το Πρότυπο ISO 9001:2008 [TUV Austria Hellas] στον τομέα των Ιατρικών Υπηρεσιών Δερματολογίας. Επιπλέον, το 2017, βραβεύτηκαν για τις Καινοτόμες Υπηρεσίες τους με το HealthCare Award”. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε με τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και φροντίδα.

 

Ιατρική Υποστήριξη Εφ’ Όρου Ζωής

Έχουμε εισάγει το Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/e-Hair.Health ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε και να παρέχουμε ιατρική υποστήριξη για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών σας εφ’ όρου ζωής. Πρόκειται για έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό φάκελο στον οποίο καταχωρούνται τα αποτελέσματα των τριχοσκοπήσεων, των αιματολογικών εξετάσεων και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία των μαλλιών σας. Βάσει των στοιχείων αυτών, που συστήνεται να ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παρέχεται εξατομικευμένη αγωγή για την κάλυψη του οργανισμού σε σημαντικά για την υγεία των μαλλιών συστατικά. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται εφ’ όρου ζωής, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.