Τριχοπτωση & Θεραπειες

Μύθοι & Συχνές Ερωτήσεις

Φωτογραφιες Περιστατικων

Δείτε Αποτελέσματα

←Επιστροφη στην αρχικη

IQ/e.Hair-Health

Το Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/e.Hair–Health αποτελεί ένα εξελιγμένο ηλεκτρονικό εργαλείο που επιτρέπει την ιατρική παρακολούθηση και υποστήριξη της υγείας του τριχωτού της κεφαλής εφ’ όρου ζωής.

Ψηφιακό Βιβλιάριο IQ/e.Hair–Health

Πρόκειται για έναν ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρονικό φάκελο στον οποίο καταχωρούνται όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην υγεία των μαλλιών σας. Στόχος είναι η διατήρηση της υγείας και της πυκνότητας των μαλλιών, και η υποστήριξη του οργανισμού με εξατομικευμένη αγωγή που να προλαμβάνει και να αντιμετωπίζει την πιθανή πρόοδο της τριχόπτωσης.

Πρωτίστως, καταχωρούνται τα αποτελέσματα της αρχικής τριχοσκόπησης, βάσει της οποίας παρουσιάζεται αναλυτικά η κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής και σχεδιάζεται η μεταμόσχευση μαλλιών FUE. Αναφέρονται αναλυτικά στοιχεία για τη δότρια και τη λήπτρια περιοχή, όπως ο  ο αριθμός των υπαρχόντων τριχοθυλακίων, ο αριθμός των τριχών ανά τριχοθυλάκιο, το πάχος των τριχών, το μέγεθος των τριχοθυλακίων, αλλά και οι αποστάσεις μεταξύ των τριχοθυλακίων. Εν συνεχεία καταχωρούνται πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των grafts, δηλαδή των μεταφερόμενων τριχοθυλακίων, ο τρόπος κατανομής τους στις αραιωμένες περιοχές και άλλα σημαντικά στοιχεία για τον σχεδιασμό και την εκτέλεση της μεταμόσχευσης.

Αφού ολοκληρωθεί η μεταμόσχευση μαλλιών, πραγματοποιείται επαναληπτική τριχοσκόπηση που επιτρέπει τη διαπίστωση του αριθμού των τριχοθυλακίων που μεταφέρθηκαν και επαναφύτρωσαν στις αραιωμένες περιοχές. Συστήνεται επανάληψη της τριχοσκόπησης κάθε 6 ή 12 μήνες για να ελέγχεται η υγεία του τριχωτού της κεφαλής και η πιθανή πρόοδος της τριχόπτωσης. Όλες οι συγκριτικές εικόνες και μετρήσεις καταχωρούνται στον ηλεκτρικό φάκελο IQ/e.Hair–Health στον οποίο έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Αγωγή προσαρμοσμένη 100% στα μέτρα σας

Επιπλέον, στον ατομικό ηλεκτρονικό φάκελο καταχωρούνται τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων που συστήνεται να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να ελέγχονται τα επίπεδα περίπου 20 παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών (π.χ. σίδηρος, μαγνήσιο, ψευδάργυρος, βιταμίνη D, κ.α.). Βάσει των ευρημάτων, χορηγείται εξατομικευμένη αγωγή με τη μορφή ενός και μόνο συμπληρώματος διατροφής, ειδικά σχεδιασμένου ώστε να περιλαμβάνει τις ουσίες που λείπουν σε κάθε περίπτωση.

Με τον τρόπο αυτόν, υποστηρίζεται και διευκολύνεται η κάλυψη του οργανισμού σε σημαντικά για την υγεία των μαλλιών συστατικά, και έτσι εξασφαλίζεται η μακροβιότερη διατήρηση των υπαρχόντων μαλλιών και η βέλτιστη διαχείριση της τριχόπτωσης. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται εφ’ όρου ζωής χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

book a transplantation appointment stripe el - IQ/e.Hair-Health

Διαβάστε επίσης: